Nu är det klart: CS:GO:s Source 2-version kommer!

Valve har idag släppt ny information om den tidigare ryktade Source 2-uppdateringen för CS:GO. En officiell privat beta-version av det nya Counter-Strike 2 har nu släppts, där utvalda personer får testa den nya versionen innan dess officiella utgivning. Inget specifikt lanseringsdatum har nämnts ännu, endast sommaren 2023.

Källa: Uppdateringsinlägg för CS:GO

Huvudfunktionerna i spelet liknar starkt dess föregångare, men grafiken får en uppgradering med olika funktioner, som mer realistiska smokes och en förändring av tickrate. Den nya versionen kommer också att uppdateras med ljud, där spelutvecklaren lovar en helt ny ljudupplevelse.

Jämförelse mellan den gamla och nya versionen av Overpass-kartan. Källa: CS:GO:s uppdateringsinlägg.

Spekulationerna om skins var korrekta och de kommer att överföras till den nya versionen. Spelutvecklaren poängterar också att vissa skins till och med får nya framhävda funktioner med uppdateringen.

Valves artikel visade upp nya utseenden för flera skins med uppdaterade grafik. Här är några exempel:

Nomad Knife | Slaughter i nya CS2. Källa: CS:GO:s uppdateringsinlägg.
AK-47 | Panthera Onca i nya CS2. Källa: CS:GO:s uppdateringsinlägg.

Endast ett fåtal utvalda spelare har möjlighet att testa den nya CS2-versionen, och man kan få en inbjudan genom att spela aktivt. Det är därför en bra idé att hålla ögonen öppna och se om man får en inbjudan till betaversionen. Inbjudan kan hittas i CS:GO:s huvudmeny om man har fått en.

Suositut

CSKejsaren X HAVU

Officiellt announcement av samarbetet mellan CSKejsaren och HAVU för år 2023!! De gemensamma värdena hos HAVU, en legendarisk finsk e-sports organisation, och CSKejsaren om att

Lue Lisää »