Topp 3 dyraste Counter Strike-skins
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) och dess uppföljare CS2 är inte bara kända för sin intensiva action, utan också för sitt unika och värdefulla handelssystem för skins.

Samlarobjekten i spelen har tagit den virtuella samlarvärlden till nya höjder, och vissa objekt har nått fantasisummor.

I den här artikeln fokuserar vi på de tre dyraste objekten som har fångat communityns uppmärksamhet på grund av deras sällsynthet och marknadsvärde.

1.Karambit Case Hardened Blue Gem, Pattern #387

  • Uppskattat värde: Över 15-20 miljoner SEK

  • Fakta: Den här speciella Karambit-kniven är det mest värdefulla föremålet i Counter Strike. Det finns flera Karambit Case Hardened-skins, men det finns endast en i Factory New med pattern #387. Ägaren till detta skin fick ett erbjudande på 1.5 miljoner dollar (cirka 15.6 miljoner SEK) år 2021, men ansåg att det var för lågt och avböjde.

  • Karambiten sticker ut på grund av sin unika blå färg som täcker större delen av knivens spelsida, vilket gör den mycket eftertraktad bland samlare. Karambit-knivar är kända för sina unika animationer och stilrena design, och Blue Gem-modellen tar detta skin till en helt ny nivå.

2. Souvenir AWP Dragon Lore

  • Uppskattat värde: +2 000 000 SEK

  • Fakta: Souvenir AWP Dragon Lore är en av de mest eftertraktade föremålen i CS2. Värdet stiger särskilt som Souvenir-version, som endast är tillgänglig i vissa Souvenir-lådor som fanns tillgängliga under Major-turneringar för flera år sedan.

  • AWP:ns utseende har ett detaljerat draktema, vilket gör den inte bara visuellt imponerande utan också till ett mycket önskvärt samlarobjekt. Sällsyntheten och utseendet har gjort den till ett av dom mest legendariska skinnet i spelet. Att bedöma priset på ett sådant sällsynt föremål är mycket svårt, eftersom sådana här föremål sällan byter händer, och försäljningspriset inte alltid är offentlig information. Vid skrivande stund är dock den billigaste Factory New Souvenir Dragon Lore som är till salu noterad till just under 5 miljoner SEK.

3. AK-47 Case Hardened Blue Gem

  • Uppskattat värde: +1 000 000 SEK
  • Fakta: AK-47 Case Hardened Blue Gem är det andra exemplet på detta skin på listan, denna gång i en annan vapentyp. “Blue Gem”-mönstret gör den eftertraktad bland samlare och spelare. Det är svårt att bedöma vapnets värde av samma skäl som Dragon Lore, men i bra skick stiger värdet lätt över hundra tusen dollar. Vi hade till och med kunnat placera detta objekt som nummer två på listan, eftersom en AK-47 Blue Gem såldes förra året för 400 000 dollar. Det var en Stat Trak, Minimal Wear-version som hade fyra Katowice 2014 Titan (Holo)-klistermärken. Priset för ett enskilt klistermärke är för närvarande över 70 000 dollar.

  • Detta skin är ett bra exempel på hur virtuella föremål kan nå skyhöga värden och betydelse i communityn. De representerar höjdpunkten av spelets samlarkultur och är ett bevis på hur virtuella föremål kan få stort värde och bli samlarobjekt. Deras värde kan variera beroende på marknadssituationen och efterfrågan, men deras ställning i CS2-världen är obestridlig.

Suositut

CSKejsaren X HAVU

Officiellt announcement av samarbetet mellan CSKejsaren och HAVU för år 2023!! De gemensamma värdena hos HAVU, en legendarisk finsk e-sports organisation, och CSKejsaren om att

Lue Lisää »