FAQ

Sälj CS Skins Nu - Pengarna Direkt Till Kontot - CSKejsaren.se Snabbt. Säkert. Nordiskt.

Vanliga frågor

Varför ska du använda vår tjänst?

CSKejsaren erbjuder en säker och snabb tjänst för dig! Vår prisnivå är klart högst jämfört med liknande “instant-cash”-tjänster. CSKejsaren värdesätter gemenskapen framför allt. Vi sponsrar flera unga kreatörer och vi försöker ständigt tillföra så mycket mervärde som möjligt till Nordens CS2/CS:GO communityn.

Varför grundades CSKejsaren?

CSKejsarens grundare och VD Pyry Lindholm grundade CSKeisari (Finska CSKejsaren) våren 2021 efter att han märkt en oroväckande ökning i antal bedrägerier vid handeln av värdefulla CS2/CS:GO-föremål (skins). CSKejsarens långsiktiga mål är att eliminera alla bedrägerier inom CS2/CS:GO communityn, och vårt första steg till detta är mål är att skapa en säker plattform för försäljning av skins.

Att påbörja en CS skin försäljning tar mindre än en minut! Du kan göra en försäljning när som helst genom att klicka på rutan i nedre högra hörnet eller genom att klicka på “PÅBÖRJA DIN FÖRSÄLJNING” knappen som finns på första sidan.

CSKejsaren erbjuder ett enkelt och framför allt säkert sätt att sälja CS2/CSGO Skins. Från CSKejsaren får du enkelt pengarna direkt till ditt bankkonto utan dolda kostnader. Vi är också en helt nordisk tjänst, så när du använder vår tjänst stöder du nordiska entreprenörer och kreatörer i CS2/CS:GO-communityn. Läs mera här.

Över 30 000 nöjda kunder litar på CSKejsaren och vi har en omsättning på över 100 miljoner SEK. Dessutom samarbetar vi aktivt med betrodda aktörer som HAVU och ENCE för att förbättra säkerheten i nordiska CS-scenen. Du kan läsa feedback från våra kunder på hemsidan https://www.trustpilot.com/review/cskeisari.fi. Över 99% av våra kunder rekommenderar CSKejsaren. 

Klicka på Chatt-knappen nere i högra hörnet och påbörja din försäljning. Efter att du har skickat in din begäran kommer du att omdirigeras till en av våra experter som kommer att ge dig ett erbjudande för dina föremål på bara några minuter. Om du kontaktar oss på vardagar mellan kl. 10-20 får du ett svar med endast några minuters väntetid.

Så här fungerar det:
 
1. Börja med att göra en försäljningsförfrågan genom att klicka på Chatt-knappen eller klicka här som syns i nedre högra hörnet.
2. Därefter kommer våra experter att göra ett erbjudande på dina skins.
3. När du har fått vårt erbjudande kan du godkänna eller göra ett motbud på dina skins.
4. När vi har kommit överens om priset kommer våra experter att guida dig till att skicka skins, varefter pengarna kommer att överföras direkt till ditt bankkonto genom Swish utbetalning.

Vilka betalningsmetoder har vi tillgängliga?
Vi erbjuder våra kunder Swish utbetalning. Pengarna landar direkt på ditt konto genom Swish utbetalning och det krävs endast att du som säljare har Swish aktiverat.

Vi kan även erbjuda banköverföring om du föredrar det.

Vi använder den kinesiska marknadsplatsen BUFF163 för prissättning av skins, vilket återspeglar föremålens kontantvärde. Vi betalar upp till 90% av BUFF:s priser, vilket jämfört med Steam Market-priser ligger vanligtvis i intervallet 55-70%.

När du mottar ett CS/CS:GO skin från till exempel en låda eller en tredje part så blir föremålet blockerat för handel i 7 dagar enligt Steams regler. Vi kan dock komma överens om priset för ditt föremål även under denna period och genomföra försäljningen när föremålet blir bytbart.

Tyvärr gör vi för närvarande inte bytesaffärer eller säljer skins på cskejsaren.se
Däremot hittar du en mängd olika skins på våran andra hemsida, https://skinvault.gg/swe

Vi söker ständigt växande och lovande samarbetspartners såväl som erfarna veteraner. På CSKejsaren erbjuder vi både affiliate- och partnerprogram beroende på samarbetspartnerens storlek, och vi skräddarsyr lämpliga samarbeten för företag och organisationer. Vi godkänner även mindre content creators till vårt affiliateprogram, och du kan ansöka med en fri formell ansökan till nedanstående e-postadress. Rekommenderade krav för partnerskap och andra samarbeten:

  • Youtube: Över 1000 prenumeranter eller 500 visningar per video.
  • Twitch: Över 1000 följare, cirka 3000+ unika tittare per månad eller cirka 10+ samtidiga tittare per livestream.
  • Twitter/IG/Snapchat: Över 2000 följare
  • TikTok: 3000 följare
  • Webbplatser: 3000 unika besökare per månad

Vi kan göra undantag i vissa fall, så om något krav inte helt uppfylls, rekommenderar vi ändå att du ansöker om samarbete här.

Om du inte hittade svaret på din fråga eller om något annat bekymrar dig, kan du genom Chattbot-knappen nere i högra hörnet komma i kontakt med vår kundtjänst, som kan svara på frågor relaterade till försäljning av skins.

Vi erbjuder en belöning för upptäckta säkerhetsbrister och sårbarheter. Om du hittar en säkerhetsbrist eller en sårbarhet på våra tjänster, rapportera det till oss genom vår kundtjänst så erbjuder vi dig en belöning beroende på riskens omfattning och allvarlighetsgrad. För mindre buggar som endast påverkar användarens synlighet eller utseende och inte är säkerhetsrisker erbjuder vi dock inte någon belöning. Vi är tacksamma om du hittar något problem eller bugg och rapporterar det till oss.