Se din FPS i Counter-Strike 2 – Enkel Guide

Thumbnail för en blogg som lär läsaren att se sin FPS i CS2

Att övervaka FPS (Frames Per Second) i Counter-Strike 2 kan hjälpa dig att förstå spelets prestanda i realtid. Den här snabba guiden går igenom två enkla metoder för att visa FPS och säkerställer en smidigare spelupplevelse.

De nya telemetri inställningarna

Counter-Strike 2 har infört ett användarvänligare sätt att hålla koll på dina prestandamätare, inklusive FPS, genom sina “Telemetri” inställningar.

STEG:

Öppna Spelinställningar: Starta Counter-Strike 2 och gå till spelinställningarna genom att klicka på kugghjulsikonen som vanligtvis finns i det övre högra hörnet på startskärmen (1).

Åtkomst till Telemetri-inställningar: I inställningsmenyn, leta upp och välj alternativet “Telemetri” (3). Denna sektion är särskilt utformad för att övervaka prestanda.

Aktivera FPS-visning: Hitta alternativet för FPS-visning och slå på det (4).

Picture showing in-game settings on how to activate FPS-counter in game in CS2. Text in Swedish

2. Se FPS via Steam inställningar

För de som inte vill pilla med inställningar i spelet erbjuder Steam ett globalt alternativ för att visa FPS i alla spel, inklusive Counter-Strike 2.

STEG:

Gå till Inställningar: I Steam overlay eller i själva Steam-applikationen, gå till “Inställningar”.

Bilden visar hur man når inställningar inom steam för att visa FPS

Gå till Spelinställningar: I inställningsmenyn, leta upp sektionen “i spel”.

Aktivera FPS-räknare: Här hittar du alternativet för att visa FPS-räknaren i spel. Du kan välja dess position på skärmen. Välj din preferens och FPS kommer att visas nästa gång du startar spelet.

Showing how to activate FPS-counter within Steam, in Swedish.

Båda metoderna erbjuder en enkel lösning för att övervaka FPS i Counter-Strike 2, vilket hjälper dig att justera inställningarna för optimal prestanda och njuta av en bättre spelupplevelse.

Lär dig också grunderna i Counter-Strike 2 med vår Nybörjarguide och vår enkla guide för att öva på smokes!

Suositut