Ny uppdatering för CSGO: Revolution Case.

Nya Revolution lådan - CSKejsaren.se

Revolution Case!

En ny operation har inte släppts ännu, men istället har Valve släppt en ny låda med musickit och en capsule med klistermärken – CSGO Revolution Case!

Vad finns det då i den nya lådan den här gången?

Nya Revolution Case skins

Revolution-lådans skins var ganska känslostarka, särskilt på grund av deras färgstarka design. I rött hittar du nya M4A4- och AK-47- skins. M4A4- skinnet är särskilt uppseendeväckande, då det påminner mycket om det legendariska AUG | Akihabara Accept.

De flesta hoppades på nya handskar i den nya lådan, men tyvärr fick vi inte det ännu. Istället hittar du samma handskar som i Clutch-lådan, som till exempel Sport Gloves | Vice och Driver Gloves | King Snake är möjligt att öppna även från denna låda!

Andra föremål i Revolution-lådan väckte starka känslor på grund av deras färgstarka utseende. I den röda lådan finns nya skin för M4A4 och AK-47. M4A4 skinnet är särskilt påminnande eftersom det liknar på det det legendariska AUG | Akihabara Accept skinnet.

Diskussionen på sociala medier har också handlat om AWP | Doodle Lore och M4A4 | Temekau, som har orsakat intensiv debatt – har designen i dessa skins stulits från andra grafiska designers? Skins som har blivit avslöjade för att ha stulen design har ändrats i efterhand, men ett av de mest legendariska fallen är M4A4 | Howl, som Valve placerade i “Contraband”-klassen och togs bort från Huntsman-lådan som släpptes 2014, vilket ledde till en explosiv ökning av Howl’s pris.

Enligt tidigare logik kommer det att finnas åtminstone en Anubis-samling före Paris Major 2023, eftersom kartan flyttades till den aktiva map poolen och ännu inte har en egen skin-samling. Det har också varit ett tag sedan den senaste Operation Riptide, så man kan förvänta sig att den också är relativt nära. Men med tanke på Valve, är allt möjligt.

1.5.2023

Suositut

CSKejsaren X HAVU

Officiellt announcement av samarbetet mellan CSKejsaren och HAVU för år 2023!! De gemensamma värdena hos HAVU, en legendarisk finsk e-sports organisation, och CSKejsaren om att

Lue Lisää »